vrijstaande woning son en breugel

 

Diagonale zichtlijnen zorgen voor doorkijkjes richting de prachtige oude bomenrijen rond het huis. De indeling is zodanig ontworpen dat er knusse hoeken in de woning ontstaan: de zithoek, een studeer/speelhoek en de ruime woonkeuken. Vanuit iedere ruimte zijn er prachtige doorkijkjes naar de tuin en de parkachtige omgeving. Interieur en tuin lopen ontmoeten elkaar onder het overdekte terras.

Door het zadeldak is de woning herkenbaar als een archetype ‘huis’. Door de hoge nok vormt het tegelijk een markant accent op de hoek van de straat. De schoorsteen is zowel aan de buitenkant als in het interieur de spil van de woning. Samen met de erker en de uitbouw van de keuken geeft het de woning een expressieve vorm. De ramen zijn vormgegeven als overhoekse vensters die een mooi uitzicht geven over de omgeving en die het sculpturale volume benadrukken.

Start bouw: medio 2016

Reacties zijn gesloten.