over ons

Van Kooten Architectuur maakt Onderscheidende Ontwerpen. Wij houden namelijk van mooie, unieke gebouwen. We ontwerpen vooral woningen, verbouwingen van woningen, bedrijfspanden, woningbouwprojecten en kerkgebouwen. Of het nou gaat om een groot bedrijfspand of een kleine verbouwing van uw woning,  een groot of een beperkt budget, wij geven op een creatieve manier invulling aan uw wensen en zorgen voor een onderscheidend en tegelijk functioneel ontwerp. De combinatie van creativiteit en nuchterheid leidt tot inspirerende en goed gebouwde gebouwen, waarbij de wensen van de opdrachtgever, vormgeving en duurzaamheid centraal staan.

Onze projecten kenmerken zich door hun heldere vormgeving, sfeervolle uitstraling en doordachte functionaliteit. Door slim te ontwerpen en goede communicatie met de opdrachtgever halen wij maximaal resultaat uit het beschikbare budget. We besteden veel aandacht aan de keuze van mooie materialen die passen bij de omgeving van het project. Onze bouwtechnische uitwerking zorgt er voor dat de essentie van de architectuur prachtig tot uitdrukking komt.

We ontwerpen, organiseren en coördineren vanaf de eerste schetsen, aanvraag van vergunningen, selectie van aannemers, tot en met de oplevering, waardoor opdrachtgevers één aanspreekpunt hebben. Maar ook als u bijvoorbeeld alleen een ontwerp wilt hebben en zelf de vergunning of bouw kunt coördineren kunnen we hiervoor een offerte op maat aanbieden. VKA beschikt over een sterk netwerk van collega-architecten en bouwkundigen zodat we iedere opdrachtgever een passende werkwijze kunnen aanbieden: kleinschalig en superdirect of in teamverband met een uitgebreid servicepakket. We werken nauw samen met constructeurs, installatieadviseurs en lichtadviseurs aan een integraal ontwerp waarin alles optimaal op elkaar is afgestemd.

Samen met Ernst Architect en Michael Sontrop hebben we een ontwerptool ontwikkeld voor het aanbouwen en verbouwen van jaren dertig woningen: www.jaren30architect.nl.

Van Kooten Architectuur is in 2009 opgericht door ir. Steven van Kooten. Na mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft, heb ik voor gerenommeerde, internationaal opererende bureaus gewerkt zoals KCAP, Mecanoo Architecten en Humblé Architecten. Ik deed als architect ervaring op in de woningbouw, utiliteitsbouw, kerkenbouw en stedenbouwkundige plannen. Ik werk voor particulieren, kerken en bedrijven.

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Binnen één dag antwoord op uw vraag:

Voor al uw vragen over prijzen, onze dienstverlening en bouwen.

    Van Kooten Architectuur logo