landelijke vrijstaande woning

 

Deze landelijke woning ontwerpen we voor een groot perceel aan de rand van het bos.De vorm van de woning is optimaal gesitueerd op de kavel en de zon. Er is vanuit de hele woning een prachtig uitzicht over de volle diepte van de tuin. Het overdekte terras en de grote woonkeuken profiteren tegelijk maximaal van de middag- en avondzon. Een zuilengang markeert de entree en vormt zo een mooie, geleidelijke overgang tussen de straat en het interieur.

De architectuur is een mix tussen een traditionele en moderne stijl. Het zadeldak en de gevel van ijsselsteentjes refereren aan de traditionele Zeeuwse bouwstijl, terwijl de grote glasvlakken, de lange lijnen en het zinken kaderde de woning een moderne uitstraling geven.

De bijzondere indeling van de woning is helemaal toegesneden op de wensen van de opdrachtgever. Een ruime woonkeuken waar met familie en vrienden uitgebreid getafeld kan worden, vormt het hart van de woning. Daarnaast zijn er twee kleinere woonverblijven: een zitkamer met een open haard en een grote mediakamer. De woning is levensloopbestendig doordat de master bedroom met inloopkast en badkamer op de begane grond zijn gesitueerd. Op de verdieping krijgen de kinderen en logé’s hun eigen domein.

 

Reacties zijn gesloten.