kantoorpand kibo accountants

Het pand aan de Zernikeweg deed in het verleden dienst als showroom. Om het pand geschikt te maken voor de twintig medewerkers van Kibo Accountants, is er een nieuwe indeling gemaakt met een kantoortuin, vergaderruimtes, directiekantoren, stiltewerkplekken en een kantine met een bar en keuken. Het uitgangspunt van het ontwerp was om de transparante en industriële uitstraling van het pand te behouden. De vergaderruimtes en stiltewerkplekken zijn daarom als vrijstaande volumes in de ruimte geplaatst. Het grote middenblok scheidt de kantoortuin van de gang waardoor er rust is rondom de werkplekken. Het pand heeft slechts aan twee kanten ramen. Door zichtlijnen te realiseren en grote puien te plaatsen is er toch vanuit iedere plek in het pand zicht naar buiten.

De groene kleur uit het logo van Kibo komt terug in de kleurstelling van het interieur en de werkplekken. Om de vrijstaande volumes te onderscheiden van de rest van de ruimte, is de buizenzijde bekleedt met luxe zwart behang en is de binnenzijde in goudkleuren afgewerkt.

Bouwkundig aannemer: Bouwbedrijf Peeman
Installaties: Barth Installatietechniek
Foto’s: Limit Fotografie

Reacties zijn gesloten.