huis bouwen of verbouwen

Plaatje particulieren_wit

Het bouwen (of verbouwen) van de eigen woning is voor veel mensen een lang gekoesterde droom. Maar hoe realiseer je die en wat komt er allemaal bij kijken? Het zal veel energie van u vragen, maar de beloning mag er dan ook zijn: een huis wat op maat gemaakt is zoals u dat wilt. Dat huis begint met de vraag hoe u wilt leven, hoe u het liefst uw tijd doorbrengt in en rondom uw woning. Wij helpen u graag bij het vormgeven en realiseren van uw woning. Het ontwerp daarvan wordt bepaald door de combinatie van uw wensen, bouwbudget, regelgeving, de kavel, en de omgeving waarin de woning gebouwd wordt.

Architectuur
Bij het ontwerpen van de woning staat de beleving van de woning en de relatie met de tuin en de omgeving centraal. Mijn architectuur kenmerkt zich door gestileerde eenvoud en een warme uitstraling. Het liefst ontwerpen wij duurzame woningen, waarbij materiaalkeuze,  verwarming, lichtinval en installaties optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Service
Voor veel mensen is het bouwen of verbouwen van hun woning geen dagelijkse aangelegenheid. Daarom doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk door het ontwerp- en bouwproces te begeleiden. We ontwerpen, organiseren en coördineren vanaf de eerste schets, de vergunningen, de selectie van de aannemer, tot en met de oplevering van uw woning. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf onderdelen op u te nemen, en bijvoorbeeld alleen de bouwvergunning door ons te laten verzorgen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
Een kennismakingsgesprek is bij ons gratis en geheel vrijblijvend. Als u vooraf een lijstje met gegevens en uw wensen stuurt kunnen we tijdens het gesprek eventueel alvast wat schetsen maken. U kunt een kennismakingsgesprek aanvragen via onderstaand menu.
Als het gesprek u bevalt, bekijken we samen wat er moet gebeuren en hoe we dat samen gaan aanpakken. Wij brengen daarna een vrijblijvende offerte uit met een vaste prijs zodat u direct weet waar u aan toe bent. Deze prijs is opgebouwd uit deelfasen, waardoor u op ieder moment kunt besluiten om te stoppen zonder meer te betalen dan wat tot op dat moment gedaan is. Maar u kunt er ook voor kiezen om op basis van uren te werken, tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen, wij nemen daarna binnen één werkdag contact met u op.

  Vult u onderstaand uw gegevens in en omschrijf duidelijk uw vraag. Als u foto’s of tekeningen van de
  kavel of huidige woning heeft kunt u die bijvoegen. (maximaal 5 MB)


  Ik wil een woning

  Ik wil  Omschrijf duidelijk uw wensen, hoe meer informatie u geeft, des te duidelijker kunnen wij u
  adviseren. (denk aan de volgende zaken: welke ruimtes moeten er komen, hoeveel vierkante meter
  wilt u bouwen, waar wilt u bouwen, wat is uw bouwbudget, wat is uw lifestyle)

  Tekeningen / fotos bijvoegen (maximaal 5MB).

   

  | Klik hier voor woning-projecten |

  Reacties zijn gesloten.