Hoofdkantoor VKP Bouw

Voor VKP Bouw ontworpen we een modern hoofdkantoor met een uitbreiding van de productiewerkplaats. Het gebouw vormt een sculptuur waarin twee grote uitsnedes zijn gemaakt: de entree en de kantoren. De uitsnedes vormen grote vensters richting de Oude Rijksweg en de A58, waardoor het gebouw zich als een sculpturale landmark presenteert. De gevels bestaan uit een combinatie van tradtionele en moderne materialen: ruw bezaagde houten schaaldelen (met de vorm van de boom er nog in) refereren aan de identiteit en activiteiten van VKP Bouw, terwijl de aluminium ramen en zetwerken laten zien dat zij open staan voor de modernste technieken. Tegelijkertijd herinneren de zwarte schaaldelen aan de zeeuwse traditie van gepotdekselde schuren en zorgen ze voor een onderscheidend bedrijfspand te midden van de aluminium loodsen die er al staan. Het pand is in aanbouw en wordt voor de bouwvak van 2017 in gebruik genomen.

Reacties zijn gesloten.