kerk bouwen of verbouwen

Wij zijn gespecialiseerd in renovatie, uitbreiding en nieuwbouw van kerkgebouwen. Deze specialisatie is niet toevallig maar komt voort uit onze liefde voor de architectuur van kerkgebouwen vanaf de vroege kerk tot nu en onze persoonlijke betrokkenheid bij de kerk. Onderaan de pagina vindt u meer over onze visie op kerkenbouw. Het (ver)bouwen van uw kerkgebouw is niet alleen een technische opgave, het vereist ook kennis van het functioneren van een gemeente en een helder communicatieproces met de gemeenteleden. Met onze achtergrond en ervaring in het ontwerpen van kerkgebouwen kunnen wij u goed door het ontwerp- en bouwproces begeleiden. We ontwerpen en coördineren vanaf de eerste schets, de vergunningen, de selectie van de aannemer, tot en met de oplevering, waardoor u één aanspreekpunt heeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om onderdelen zelf te regelen door gemeenteleden in te zetten, en bijvoorbeeld alleen de bouwvergunning door ons te laten verzorgen. Vanaf de ontwerpfase werken we samen met andere adviseurs, zoals constructeurs, lichtadviseurs en akoestisch adviseurs aan een integraal ontwerp, waarin alles optimaal op elkaar is afgestemd. Duurzaamheid, comfort, onderhoud, en kostenbeheersing spelen hierin een belangrijke rol.

Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Daarna kunnen wij op basis van het gesprek en een lijstje met wensen een schetsontwerp voor uw nieuwe kerkgebouw of verbouwing maken. Als de schets u aanspreekt en u verder wilt gaan, bekijken we samen wat er moet gebeuren en hoe we dat samen gaan aanpakken. We komen daarvoor een vaste prijs overeen zodat u weet waar u aan toe bent. Deze prijs is opgebouwd uit deelfasen, waardoor u op ieder moment kunt besluiten om te stoppen zonder meer te betalen dan wat tot op dat moment gedaan is. Maar u kunt er ook voor kiezen om op basis van uren te werken, tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u onderstaand menu invullen of rechtstreeks contact opnemen: info@vankootenarchitectuur.nl. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.

  Vult u onderstaand uw gegevens in en omschrijf duidelijk uw vraag. Als u foto’s of tekeningen van de
  kavel of huidige woning heeft kunt u die bijvoegen. (maximaal 5 MB)  Ik wil een kerk:

  Ik wil:  Omschrijf duidelijk uw wensen, hoe meer informatie u geeft, des te duidelijker kunnen wij u
  adviseren. (denk aan de volgende zaken: welke ruimtes moeten er komen, hoeveel vierkante meter
  wilt u bouwen, hoe groot is uw gemeente, waar wilt u bouwen, wat is uw bouwbudget)

  Tekeningen / fotos bijvoegen (maximaal 5MB).

   Plaatje kerken

   | bekijk hier de projecten voor kerken |

   | bekijk hier onze visie op kerkarchitectuur |

  Reacties zijn gesloten.

  Binnen één dag antwoord op uw vraag:

  Voor al uw vragen over prijzen, onze dienstverlening en bouwen.

   Van Kooten Architectuur logo